Over ons

Een paar woorden

Over ons

Door het overnemen van de boerderij en het opzetten van een handelsonderneming in agrarische machines, heeft Arne Pals een grote hoeveelheid kennis opgebouwd in deze sector. Deze kennis wordt niet alleen ingezet in het leveren van hoge kwaliteit landbouwmachines voor boeren, maar ook voor andere sectoren.

De kennis die is opgedaan in de agrarische wereld, met name het inschuren van producten, wil Arne Pals deze kennis inzetten voor andere sectoren. Door de verkoop van verschillende maten transportbanden, doorvoerbanden en hallenvullers, is de handelsonderneming ook actief in verwerking industrie├źn, zoals de kunststof-, recycle- en kledingindustrie.

Arne Pals,
Eigenaar
Waarom kies je voor ons?

Groot assortiment nieuwe-, gebruikte en verhuurbare machines

Door de jaren heen, heeft Handelsonderneming Arne Pals een groot en vast klantenbestand opgebouwd. Boeren en andere ondernemers zijn tevreden over de hoge kwaliteit machines die worden aangeboden tegen een betaalbare prijs.

Projecten buiten de landbouw
Hieronder zijn verschillende succesvolle projecten weergeven, die Handelonderneming heeft uitgevoerd buiten de landbouw.
Afvalverwerking Caribisch gebied
Door grote afvalverwekingproblemen in het Caribisch gebied, heeft Handelsonderneming Arne Pals verschillende banden op maat geleverd.
Safety
We can provide for our lorem ipsum dolor sit amet nisi.
Experience
Because the most important lorem ipsum dolor sit amet.
Activities
Different daily activities that help lorem ipsum dolor sit.