Over Ons

Een paar woorden

Over Ons

Door het overnemen van de boerderij en het opzetten van een handelsonderneming in agrarische machines, heeft Arne Pals een grote hoeveelheid kennis opgebouwd in deze sector. Deze kennis wordt niet alleen ingezet in het leveren van hoge kwaliteit landbouwmachines voor boeren, maar ook voor andere sectoren.

De kennis die is opgedaan in de agrarische wereld, met name het inschuren van producten, wil Arne Pals deze kennis inzetten voor andere sectoren. Door de verkoop van verschillende maten transportbanden, doorvoerbanden en hallenvullers, is de handelsonderneming ook actief in verwerking industrieën, zoals de kunststof-, recycle- en kledingindustrie.

We leveren hoge kwaliteit machines tegeneen betaalbare prijs “
Arne Pals, Eigenaar
Waarom kies je voor ons?

Groot assortiment nieuwe-, gebruikte en verhuurbare machines

Door de jaren heen, heeft Handelsonderneming Arne Pals een groot en vast klantenbestand opgebouwd. Boeren en andere ondernemers zijn tevreden over de hoge kwaliteit machines die worden aangeboden tegen een betaalbare prijs.

Projecten buiten de landbouw

Hieronder zijn verschillende succesvolle projecten weergeven, die Handelonderneming heeft uitgevoerd buiten de landbouw.

Afvalverwerking Caribisch gebied

Door grote afvalverwekingproblemen in het Caribisch gebied, heeft Handelsonderneming Arne Pals verschillende banden op maat geleverd.

Safety

De handelsonderneming van Arne Pals speelt een belangrijke rol in de veiligheid van verschillende industrieën door transportbanden en hallenvullers van verschillende maten aan te bieden.

Experience

Door zijn kennis en ervaring in het inschuren van landbouwgoederen heeft Arne Pals zijn expertise ook uitgebreid naar andere sectoren, zoals de kunststof-, recycle- en kledingindustrieën.

Activities

De handelsonderneming van Arne Pals is actief in het leveren van hoogwaardige landbouwmachines aan boeren en verwerkingsapparatuur aan verschillende industrieën, waardoor hij een diverse en dynamische zakelijke activiteit heeft.

Contact Us

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Scroll naar boven